Escaperoom Terschelling

Boven de ontvangstruimte van Klimbos Klimdaris kunt u de Escaperoom Terschelling boeken. Deze ruimte is omgetoverd tot een verlaten bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Probeer maximaal binnen één uur te ontsnappen uit de escaperoom. Een spannende activiteit voor kleine groepjes van 3 tot 6 personen. Meer informatie lees je hier.

Het verhaal

Diep in het bos staat een verlaten bunker, al lang vergeten na het einde van de oorlog. Er gingen vroeger geruchten dat er in de bunker werd geëxperimenteerd met nieuwe explosieven, om een aanval van de geallieerden te kunnen stoppen – dit alles onder de leiding van dokter Hans Klein. Alleen zijn de explosieven nooit teruggevonden en lijkt Dokter Klein voor de capitulatie te zijn verdwenen. Nu vele jaren later is er iets vreemds gaande. Er branden weer lichten in de bunker en er zijn vreemde geluiden te horen, maar er is geen ziel te bekennen. Spelers worden op onderzoek uitgestuurd om de bunker te ontdekken.

Gedurende de escape room activeert u misschien per ongeluk het beveiligingssysteem van de bunker – en start daardoor het zelfvernietigingsproces van de bunker. Tijdens de verschillende opdrachten van de escape room leert u meer over het werk van Dokter Klein in de bunker, zoals het maken van wapens en explosieven. Aan het einde van de ervaring vlucht Dokter Klein voor het binnenvallen van de geallieerden, maar zet hij het beveiligingssysteem op scherp om zijn onderzoeken niet in de verkeerde handen te laten vallen.

Lukt het jullie om dit te voorkomen?


escaperoom terschelling

Openingstijden

Voor de Escaperoom is altijd een afspraak te maken. Voor groepen zijn ook altijd afspraken op alle dagen te maken. Telefoon: 06 3724 4762 

Veel gestelde vragen Escaperoom

Wij adviseren minimaal 3 tot maximaal 6 personen.

Indien er in uw groep jongeren zitten vanaf 12 jaar dan kan dat. Ons thema is niet geschikt voor jongeren onder de 12 jaar of groepjes met alleen maar jongeren tussen de 12-15 jaar.

Wij hanteren maximaal 6 personen in de Escaperoom, maar de wachtende groep zou wel in het uur een ronde kunnen gaan klootschieten, zodat iedereen lekker bezig is.

Nee hoor, wij doen de Escaperoom ook heel vaak op afspraak, dus bel gerust om een passende tijd te overleggen. Tel: 06 3724 4762

De prijs voor de escaperoom bedraagt 99 euro. Voor dit bedrag heb je een leuk spel met een tijdsduur van circa 1 uur.