Klimbos Klimdaris is gebouwd in 2015 en is eigendom van Nairn Smith en Regina Orsel. In de daarop volgende jaren zijn er extra elementen aan het klim parcours toegevoegd. Ook is de verdieping boven de ontvangstruimte omgetoverd tot escaperoom. Deze spannende binnen activiteit is ideaal voor kleinere gezelschappen tot .. personen.

Sportieve activiteiten Terschelling

Wat in het jaar 2000 begon als het activiteitenbedrijf Sportevents Terschelling. Opgericht door de eilander Nairn Smith, die na zijn opleiding aan de sportacademie in Groningen zijn passie voor sporten en organiseren op zijn geliefde eiland kon ontwikkelen. Wat destijds begon met een vlieger een een paar bogen voor boogschieten groeide uit tot het outdoorbedrijf van Terschelling. 

Professionele en gemoedelijke klimervaring

De passie voor sport en het werken met mensen heeft Nairn overgedragen aan de medewerkers. In 2018 is een deel van de outdoortak afgestoten en de focus op het klimbos verder ontwikkelt. De kennis en ervaring is uiteraard gebleven. Met nog steeds de kwaliteit en veelal dezelfde werknemers van voorheen SportEvents Terschelling bieden wij een professionele en gemoedelijke klimervaring in het bos bij West Terschelling.

Klimbos Klimdaris is gevestigd aan de Sportlaan nr…. Dit is achter WestCord ApartHotel Boschrijck en nabij het zwembad.

Wij heten u van harte welkom.