Activiteiten op Terschelling

Bent u op vakantie op Terschelling? Heeft u zin in ontspanning of een spannende en uitdagende activiteit? Wij van Klimdaris voorheen Sportevents zijn al sinds 2000 gespecialiseerd in outdoor activiteiten op dit prachtige waddeneiland. Wat te doen op Terschelling? Bekijk hier activiteiten voor buiten en binnen en voor volwassenen en kinderen.

Klimbos Klimdaris

Klimmen in het Klimbos is een leuke activiteit voor jong en oud. Klim door de boomtoppen van het bos op West Terschelling. Een verrassend parcour met ziplines en verschillende hindernissen. Voor de jongste klimmer (vanaf 4 jaar) is er een parcours laag bij de grond waarbij de ouders vanaf de grond mee kunnen lopen.

escaperoom terschelling

Escaperoom Terschelling

Wat te doen bij slecht weer op Terschelling? Speel de Escaperoom Terschelling. Indoor activiteit geschikt voor kleinere groepjes en families vanaf drie tot zes personen. Minimum leeftijd vanaf 12 jaar.

MTB-tocht 
Noordsvaarder Cross Country

Hou jij van mountainbiken in de natuur? De Noordsvaarder MTB Crosscountry en strandrace op Terschelling wordt jaarlijks gehouden rond maart. Een zware tocht door een uniek en en zeer afwisselend landschap. U kunt kiezen tussen 40 en 70 kilometer.

Zeilen naar de zeehonden

Vaar mee vanuit de haven van West Terschelling met een prachtige zeiltocht over het wad richting de zeehonden. Vanaf de klassieke zeilboot ‘De Toekomst’ kunt u vanaf het dek genieten van het weidse uitzicht. Wilt u meer actie? Help mee de zeilen te hijsen.

Klootschieten

De werpsport klootschieten wordt al beoefend sinds de dertiende eeuw. In 1392 wordt in de Haarlemmerhout de eerste klootschietbaan aangelegd. De sport klootschieten heeft een lange traditie op het platteland van Twente en in de Achterhoek. En kan nu ook op Terschelling worden gespeeld. Voor meer informatie en om deze activiteit te boeken bel: 06 3724 4762