activiteiten kleine kids terschelling

Wat te doen op Terschelling met kids?

Kom klimmen bij Klimbos Klimdaris in het bos bij West Terschelling. Met een aangepast parcours voor kids vanaf vier jaar wandel je als ouder / begeleider mee langs de route met hindernissen. Als begeleider hoeft u geen eigen ticket te kopen om mee te lopen langs het parcours.

Klim instructie

Vooraf is er een korte instructie door de begeleiders van het Klimbos met uitleg over het veiligheidssysteem waarmee de kids kunnen klimmen en klauteren over het junior parcours.

Klimdiploma en speurtocht

Na afloop krijgen de kids een klimdiploma. Ook is er een leuke speurtocht door het klimbos voor de allerkleinsten.

Highrope parcours vanaf 1,30 meter

Grotere kids vanaf een lengte van 1,30 meter mogen gebruik maken van het High-rope Parcours. Ook zij krijgen eerst een instructie over de werking van het veiligheidssysteem. U dient als ouder mee te klimmen om uw kinderen te begeleiden tijdens het klimavontuur.

Locatie Klimbos Terschelling

U vindt ons naast het overdekte zwembad De Dôbe. Bekijk hier de locatie op Google Maps.

escaperoom terschelling

Escaperoom voor kleine groepjes

Voor kleine groepjes en families met iets oudere kinderen (vanaf 12 jaar) kunt u de Escaperoom Terschelling spelen. Deze indoor activiteit is geschikt voor gezelschappen van 3 tot 6 personen. Een spannende activiteit die binnen 1 uur moet voltooien. Lees verder >


Meer activiteiten op Terschelling van Klimdaris lees je op deze pagina. Ook voor schoolreisjes en groepen bieden wij diverse mogelijkheden.